Gram Slotskro
Gram Slotskro
Gram Slotskro
Gram Slotskro
Gram Slotskro
Gram Slotskro
Overnatning Hotel

Gram Slotskro

I smukke og naturskønne omgivelser ligger Gram Slotskro. Kroen har en lang historie bag sig. I vores skønne omgivelser mærker man rigtigt historiens vingesus.

Vores fantastiske placering i naturskønne omgivelser, ved Gram sø og Gram Slot, danner de perfekte rammer for et afslappende ophold med lækker mad baseret på årstidens friske råvarer.
Vi råder over en række dejlige værelser som varierer i stil og atmosfære. Alle værelser er med eget toilet og bad, fjernsyn, radio og trådløst internet. Fløjen har 19 værelser, hvor de 8 værelser er på første sal, 12 i stueetage med egen terrasse. I hovedbygningen er der 7 værelser med sin helt egen charme.
Alle værelser er Inkl. stor morgenbuffet med alt fra hjemmelavede specialiteter til 5 forskellige slags ost samt en morgenbitter til at sætte dagen i gang på.

Værelsestyper:
Slotskroen
Standard: Vores standard værelse på slotskroen er med eget separat bad, toilet og Wifi. Værelset er et lille charmerende værelse med udsigt ud over slotsparken der emmer af charme og historie.
Standard +: Vores Standard + værelser på Slotskroen er enten et dobbelt værelse med udsigt til Slottet og slotssøen eller ekstra store dobbeltværelser med spa-bruser og ekstra sofahygge. Alle værelser er med eget bad, toilet og Wifi samt holdt i den gamle stil så man rigtig kan fornemme historien bag murerne.
Luksus: Vi har 2 luksus værelser, det ene er et ekstra stort dobbeltværelse med vores bedste udsigt ud over Slotssøen og til Gram slot, samt med ekstra sofahygge, det er indbegrebet af slotskrohygge. Det andet Luksus værelse er vores “brudesuite”, det er ekstra luksus hele vejen rundt og med den mest charmerende himmelseng.

Fløjen
Standard: Vores standard værelser i fløjen er alle med eget bad og toilet, fri Wifi og gode parkeringsmuligheder. Værelser findes både i stuen og på 1. sal, så har du specielle ønsker om dette bedes du informerer om dette. Værelserne i stuen er inkl. en lille terrasse.
Standard 1+: Vores standard 1+ værelser i fløjen er alle sammen i stuen, eget bad, toilet og fri Wifi samt gode parkeringsforhold. Værelserne er med en dejlig terrasse hvor aftensolen kan nydes størstedelen af året med udsigt til et grønt område.
Standard 2+: Vores store standard 2+ værelser i fløjen er alle sammen i stuen med eget bad, toilet og fri Wifi samt gode parkeringsforhold. Værelserne er med en dejlig rummelig terrasse hvor aftensolen kan nydes størstedelen af året med udsigt til et grønt område.
Familieværelse: Vores familie værelser er alle med eget bad, toilet og Wifi samt gode parkeringsforhold. Familie værelset i stuen, er et stort dobbelt værelse med egen stue, hvor der er mulighed for ekstra opredninger, ydermere har den en dejlig terrasse hvor aftensolen kan nydes næsten hele året rundt. Familie værelserne på 1. sal har ekstra senge og mulighed for at overnatte 6 personer på værelset, plus ekstra stort fælles opholdsrum med bordfodbold. Begge værelser har stor fælles altan hvor aftensolen kan nydes.