Glamping at Marsk Camp
Glamping at Marsk Camp
Glamping at Marsk Camp
Glamping at Marsk Camp
Glamping at Marsk Camp
Glamping at Marsk Camp
Overnatning Camping

Glamping på Marsk Camp

Hvad siger du til at flytte comforten fra et hotelværelse ud midt i den smukkeste natur? Det har du mulighed for i glampingteltene på Marsk Camp. Her kan du nyde at vågne i en rigtig seng men stadig være tæt på fuglefløjt og dyreliv.

Marsk Camp er en helt ny plads, der er åbnet i sommeren 2021. Her finder du udover glampingtelte, autocamperplads, restaurant, iscafe, minigolf og selvfølgelig Marsktårnet, der åbner i august 2021.

Glampingteltene er på 24 kvadratmeter og udover et soverum med en 140x200 seng, finder du i teltet en hyggelig stue med to sovesofaer, der kan slås ud til yderligere 4 sengepladser. Dermed kan I sagtens være 4 eller 6 personer i teltet – dog max. 4 voksne.
Teltet indeholder desuden køleskab, elkedel, el-kogeplade med kasserolle og pande samt service og bestik til 6 personer. Sammen med teltet er der en privat træterrasse, hvor du har egen gasgrill og havemøbler – perfekt til en hyggelig aften med udsigt til den smukke Tøndermarsk.

Selvom der ikke er bad og toilet i teltet, så skal du ikke spekulere på, at du skal dele med andre gæster på pladsen. Du får nemlig adgang til dit eget bad og toilet, der ligger lige i nærheden af dit telt.

Marsk Camp er beliggende midt i den smukke Tøndermarsk og tæt på Vadehavet, der er optaget på UNESCOs Verdensarvs Liste. Husk derfor at medbringe vandrestøvler og/eller cykler, så du kan komme ud og udforske omgivelserne.
Tøndermarsken byder på et rigt fugleliv men du kan faktisk også være heldig at finde forskellige spiselige urter. Hvad med at tage på en sanketur, hvor du indsamler lidt ekstra krydderier til aftensmaden. Måske kan du endda være heldig at finde tyttebær eller tranebær, der lige kan være prikken over i’et i desserten.

Hvis du ikke har lyst til at bruge ferien på at lave mad, så finder du også en lækker restaurant på Marsk Camp. Ved ankomst kan du bestille bl.a. morgenmad og en tapas for 2 til kr. 250,- Eller kast dig ud i noget af alt det andet lækre på restaurantens menukort.