Taste the Marsh
Taste the Marsh
Taste the Marsh
Taste the Marsh
Oplevelser og Attraktioner

Fra Vaden til Laden – Smag Marsken

Der er masser af frisk luft ved Vaden og masser af plads i Laden. Vi glæder os til at tage jer med på en oplevelsestur den 18. oktober, til glæde for både øjne og mave.

Men vi gør det med en stor portion sund fornuft, så hvis vejret ikke tillader en tur ud i vaden, har vi spændende alternativer klar til jer hjemme på Klægager – Den Gamle Digegreves Gård.

Vi mødes på Klægager den 18. oktober, klokken 11:00, hvor vi i egne biler, sammen med Christian som guide, kører til Koldby Strand for at plukke og smage østers. Er vejret ikke med os, kan vi ikke komme afsted og vi finder på alternativer.

Herefter tager vi retur til Klægager, hvor der er dækket op til Digegrevens frokost klokken 12:30. Vi skal smage solæg med snaps, have varm Vestern gryde med grønsager og lam samt fanølaks og rømørejer med lidt grønt. Vi runder dagen af med kaffe og en småkage.
I løbet af dagen fortæller vi sjove, spændende og underfundige historier og så giver vi selvfølgelig en rundvisning på gården. Er tiden til det, skal vi synge lidt sammen.

Hele pakken koster 375 kr. ekskl. drikkevarer pr. person og kan ikke deles op.
Sidste tilmeldingsfrist torsdag den 12. oktober kl. 12:00
Arrangementet afholdes på dansk.

Klægager forbeholder sig ret til ændringer.