Combination ticket to the departments of Museum Sønderjyllands
Oplevelser og Attraktioner Regnvejrsaktiviteter

Fællesbillet til Museum Sønderjyllands afdelinger

Museum Sønderjylland varetager fortællingen om Sønderjyllands historie, arkæologi, natur- historie og kunst. Fællesbilletten giver adgang til museets afdelinger i 14 dage. Historiecentret på Dybbøl Banke, Dybbøl Mølle og udstillingen i Hjemsted Oldtidspark er IKKE en del af fællesbilletten.

Museets afdelinger er spredt over hele Sønderjylland, og de dækker tilsammen historien om den kulturelle enhed, der kaldes Sønderjylland og den spændende baggrund for grænseområdets historie og udvikling.

Hvis du vil vide mere om Museum Sønderjylland og vores afdelinger så besøg museets hjemmeside på www.museum-sonderjylland.dk. Her kan du se adresser, åbningstider, telefonnumre, beskrivelse af den enkelte afdeling og meget mere.

Du kan også se de mange forskellige muligheder for at kombinere besøg og billetter på de enkelte afdelinger og ikke mindst de mange oplevelser som fællesbilletten giver adgang til.

BEMÆRK at de enkelte afdelinger af Museum Sønderjylland kan have andre åbningstider end de, der er nævnt her. Vi anbefaler derfor, at man finder åbningstider på www.museum-sonderjylland.dk