Efterårsferie på Historiecenter Dybbøl Banke
Efterårsferie på Historiecenter Dybbøl Banke
Efterårsferie på Historiecenter Dybbøl Banke
Oplevelser og Attraktioner Familieoplevelser

Efterårsferie på Historiecenter Dybbøl Banke

Jorden sprøjter, braget flår trommehinderne itu, og granatsplinterne hviner forbi – hvis du altså er heldig! Krigen 1864 er de seneste år blevet genopført på film, både af DR og i Historiecenter Dybbøl Bankes egne film. Den rigtige krig var blodig, med store slag, voldsomme artillerikampe og mange døde soldater til følge.

Hvordan genskaber man 1864 i 2018, uden nogen kommer til skade eller bliver døve? Der er fuld knald på efterårsferien, når vi sætter fokus på special effects i krigsfilm. Vores fyrværker har stået for eksplosionerne i flere filmproduktioner og viser, hvordan man sætter et granatnedslag sammen, uden publikum opdager, det er snyd. Kom og se en krigsfilm blive til, fortællingen begynder kl. 11.30.

Du kan også prøve Historiecentrets andre aktiviteter. Støb en kugle, bag en pandekage, skriv et brev og meld dig til rekrutskole. Det buldrer og brager hele dagen, når vi affyrer geværer og kanoner. Vær med til at storme skansen, når vi sætter os i preussernes sted d. 18. april. Kast dig ud i vores mordgåde og opklar, hvem der dræbte en soldat i skansen. De mindre børn kan hjælpe hornblæseren Rasmus med at finde noget, han har mistet.

Inde på Historiecentret viser vi filmene Dommedag for Danmark og Angrebet på Als, begge film vises hvert 20. minut.

Åbningstider:

Historiecenter Dybbøl Banke er åbent hele efterårsferien 10-17. Fortællingen om special effects og Storm skansen afholdes alle hverdage i uge 42.


Praktiske informationer:
Husk varmt tøj og praktiske sko, da store dele af formidlingen foregår udenfor.
Medbragt mad må gerne spises ved bordene i gården.
Hunde er velkomne.

OBS HUSK AT PRINTE OG MEDBRINGE DIN VOUCHER - ikke bekræftelsesmailen.
Familiebilletter sælges ikke online. Køb venligst din billet ved indgangen.