Autumn in the marshes
Autumn in the marshes
Autumn in the marshes
Pakke Miniophold

Efterår i marsken

2 nætter - Overnat hos Marsk Camp i egen autocamper, oplev Sort Sol og se marsken fra oven i Marsk Tower.

Nyd efterårets smukke farver i marsklandskabet omkring Skærbæk, inden autocamperen skal i vinterhi. 
På autocamperpladsen ved Marsk Camp bor du midt i marsken. Pladsen er indrettet med støbte fundamenter til autocamperen, toilet og bad faciliteter samt hundeskov til de firbenede venner. Ud over overnatning er der på Marsk Camp mulighed for at spise i restauranten, spille minigolf og nyde landskabet. Inkluderet i pakken er også en billet til Marsk Tower, hvor du kan opleve marsken fra oven. 
Man kan ikke tale om efterår i marsken uden at tale om fænomenet Sort Sol. Store stæreflokke flyver over marsken i storslåede formationer og du får muligheden for at opleve det på tæt hold. Pakken indeholder billet til en guidet bustur med Sort Safari, som har stor erfaring med naturfænomenet. Der er ingen garanti for at stærene optræder som der er købt billet til, men guiderne fra Sort Safari har mange års erfaring med naturfænomenet og det er yderst sjældent at fuglene slet ikke viser sig. Guiderne fra Sort Safari observerer fuglene i løbet af dagen, for at vide hvor stærene går ned om aftenen og dermed kan de give dig som gæst, de bedst mulige naturoplevelser.

Pakken indeholder:
Guidet tur til Sort sol med Sort Safari
Billet til Marsk Tower
Overnatning i egen autocamper på Marsk Camp

Dag 1
Der er mulighed for at tjekke ind på Marsk Camp efter kl. 12.00. Alt efter hvornår du ankommer til Marsk Camp, er der mulighed for at få et spil minigolf på Marsk Camps vadehavsinspirerede bane eller gå en tur i området. I dag er der også reserveret billetter til en tur op i Marsk Tower, hvor du kan nyde udsigten over marsken. 
Opholdet er uden forplejning, men der er mulighed for at spise frokost og aftensmad i Marsk Restaurant for egen regning. Besøg hjemmesiden www.marskcamp.dk for at se åbningstider. 

Dag 2
Om eftermiddagen/aftenen er der arrangeret en guidet bustur til Sort Sol. Sort Safari står for den guidede tur og tager jer helt tæt på stærene. Husk påklædning efter vejret og godt fodtøj, samt pas, hvis nu stærene befinder sig syd for den dansk/tyske grænse. Specifikt tidspunkt for den guidede tur og mødested oplyses i forbindelse med booking.
Overnatning på Marsk Camp og mulighed for at spise i restauranten. 

Dag 3
Tjek ud inden kl. 12.