Det store kagemaraton - Anders And på Sønderborg Slot
Oplevelser og Attraktioner Familieoplevelser

Det store kagemaraton - Anders And på Sønderborg Slot

UDSOLGT - Anders And er blevet ansat som assistent på tv-programmet Det store kagemaraton. Rammen for udsendelsen er Sønderborg Slot, og opgaven er – naturligvis – at frembringe de ikke mindre end 21 forskellige slags kager

Hvad kunne dog gå galt? En hel del, når man er lige så uheldig som Anders. Da holdet løber tør for mel, tror han, at han kan redde dagen. Men den sæk mel, han finder, viser sig at være noget ganske andet: cement!

Som så ofte før må ungerne træde til, og de afbryder derfor deres rundtur i det sønderjyske landskab. Til deres held møder de indehaveren af et økologisk landbrug, som gerne donerer en sæk hvede til dem. Hvor bliver hveden malet til mel henne? På Dybbøl Mølle, selvfølgelig!

Lyder dette for godt til at være sandt? Så skal du blot kigge i Anders And & Co nr. 41 2019, som udkommer den 10. oktober 2019. Da tager Anders And og ungerne Rip, Rap og Rup nemlig på eventyr i Sønderjylland.

Hvis du efterfølgende er blevet lækkersulten og har fået lyst til selv at smage Det Sønderjyske Kaffebord, så har du mulighed for det den 14. oktober 2019 på Sønderborg Slot.

Vælg mellem følgende tidsrum:
Kl. 12.30 - 13.15
Kl. 13.15 - 14.00
Kl. 14.00 - 14.45
Kl. 14.45 - 15.30

Der er begrænset antal pladser, så vi anbefaler, at du køber billetter på forhånd. Entre til slottet gælder i hele slottets åbningstid d. 14. oktober. Kagespisning gælder indenfor det valgte tidsrum.