Det Lille Sted
Det Lille Sted
Det Lille Sted
Oplevelser og Attraktioner

Det Lille Sted

Vi er Eliska og Igor og vi deler passion for kvalitet. Kvalitet, der skal videreformidles og præsenteres på den bedste måde. Og vi går ikke på kompromis. Kun det bedste er godt nok!

Ved at sammenlægge Eliska og iGourmet giver vi gæsterne mulighed for at dykke ned i smagsnuancer, som de ikke finder andre steder. Trylleri i køkkenet og drikkevarer, der kun kan fås få steder i Danmark gør hvert et besøg til en unik oplevelse.
Vi har kombineret vores erfaringer fra både hver vores hjemmeland og danmarks førende restauranter, med gæsternes ønsker og observationer. Resultatet er her – Det Lille Sted.

I uge 9 består Gourmetuge-menuen af en forret, en hovedret og en dessert.
Forret: Langtidsstegt laksefilet på bund af kartoffel og spinat, sprød torskeskind, håndpillede luxus rejer, safransauce, ørredrogn, ærteskud.

Eller

Sous vide kalv på bund af trøffelmarineret sprød salat, trøffelcreme og balsamico glaze, friskerevet trøffel.
Hovedret: Trøffel pommes duchesses, selleri pure, sous vide og langtidsstegt sort Angus oksecuvette, asparges broccoli, gulerødder, portvinsdemiglace, trøffelbearnaise, hvidløgsspirer.
Dessert: Bavarois med mørk chokolade mousse på toppen, mandelmælk og hindbærgelé i midten, afrundet med chokoladesandkage, ganache og mandler, serveret med jordbær sorbet.