Comwell Sønderborg
Comwell Sønderborg
Comwell Sønderborg
Comwell Sønderborg
Overnatning Hotel

Comwell Sønderborg

Comwell Sønderborg ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund.

Sønderborg centrum ligger kun 500 meter fra hotellet. Her finder du en hyggelig gågade med mange special forretninger og et indkøbscenter med 50 butikker. I kort afstand fra hotellet finder du seværdigheder som Sønderborg Slot, Dybbøl Mølle og Historiecenter Dybbøl Banke. Derudover er der kun 28 km. til Tyskland.
Receptionen er åben hele døgnet.

Ankomst - Afrejse:
Indcheck fra kl. 15:00
Udcheck kl. 11:00.

Morgenmad:
Mandag - Fredag fra kl. 06:30 - 09:30
Lørdag fra kl. 07:00 - 10:00
Søndag og helligdage fra kl. 07:30 til 10:30

Det er tilladt at have hund med på Comwell Sønderborg mod et ekstra rengøringstillæg på kr. 250,- pr. ophold pr. hund.

Et stykke af Sønderborgs strand ligger lige udenfor hotellet, hvor der er mulighed for at bade og ligge og sole sig i sommerhalvåret. Der er en badebro men liggestol/håndklæde og parasol skal selv medbringes. Hvis dette er for koldt kan I i stedet besøge vores swimmingpool på 5m x 8m i underetagen. Poolen er 1,20 m dyb i den ene ende og 1,40 m i den anden ende. Der er ikke et børnebassin. I omklædningsrummene er der mulighed for at tage et brusebad før og efter.

I vores fitness lokale finder I 3 forskellige kredsløbsmaskiner; et løbebånd, 2 cykler og en cross trainer. Derudover er der en ribbe og lidt forskellige vægte. Hvis man er til udendørs motion, så er der masser af cykel- og løberuter tæt på hotellet. Spørg evt. i receptionen for mere info.
Til børnene er der et legerum med diverse legetøj og rutsjebane til de mindste. Derudover er der bordtennisbord, fodboldbord og wii til de lidt større børn.