Stjernebillet ophold på Iller Slot

9 april 2022 - 23 oktober 2022

 

På Slotsvej 20 ligger Iller Slot. Et Bed and Breakfast hvor værterne står klar til at tage godt imod dig i den smukke bygning fra 1877. Iller Slot har værelser med plads til 2, 3 og 4 personer, alle med internet og god udsigt. Det tager cirka 20 minutter at gå fra Iller Slot til Cathrinesminde Teglværk, som er én af de fem attraktioner du får adgang til med Stjernebilletten. Det er en smuk tur langs vandet på Gendarmstien. 
Der kan tilkøbes morgenmad, madpakke og aftensmad til alle dage i bestillingsmodulet. Har du booket flere overnatninger men kun ønsker mad én overnatning skal det bookes via Destination Sønderjylland på telefon eller mail.  

Med stjernebilletten får du adgang til 5 af Sønderborgs stjerneattraktioner. 
Historiecenter Dybbøl Banke - Kom tæt på grænselandets historie og krigen i 1864. 
Dybbøl Mølle – Oplev det nationale symbol og de omkringliggende skanser. 
Universe Science Park – En dag med fart over feltet, fyldt med naturvidenskab og teknologi. 
Sønderborg Slot – Hør sandheden om Christian d. II’s fangenskab og kom tæt på Sønderjyllands historie. 
Cathrinesminde Teglværk – Bliv klogere på teglværkshistorien og oplev hvordan livet var omkring teglværket når det kommer til live.

Stjernebilletten er inkluderet i opholdet og vil blive sendt til dig på mail. Du bestemmer selv hvornår attraktionerne besøges, inden for perioden 9. april til 23. oktober 2022.


Søg og book med det samme

Vælg ankomstdato
Ankomstdato
Vælg afgangsdato
Vælg antal rejsende
Rejsende
Build: 20-01-2023 16:01:59, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-6766.cbischannel-16089.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index