Sort Sol ophold på Hostrups Hotel

16 marts 2023 - 2 april 2023

 

1 nat - Oplev Sort Sol efterfulgt at overnatning på Hostrups Hotel.

 

Bo i hjertet af den største af byerne i Tøndermarsken. Hostrups Hotel i Tønder ligger i hjertet af byen med en fantastisk udsigt over Mølledammen. Inkluderet i opholdet er en guidet Sort Sol tur.


Naturfænomenet Sort Sol er svært at beskrive – det skal faktisk opleves! Fænomenet opstår fordi tusinder og atter tusinder af stære samles i Tøndermarsken for at æde stankelbens- og gåsebillelarver og gøre sig klar til det lange træk enten nord eller sydpå. Stærene overnatter på tagrør i marsken og de flotte billeder på himlen opstår når rovfugle så som duehøg, blå kærhøg og vandrefalk angriber flokkene netop som de er ved at gå til ro for natten.


Inkluderet i dette ophold er en guidet tur i egen bil med firmaet Sort Safari. Sort Safaris professionelle naturguider har mange års erfaring fra Tøndermarsken og benytter dagtimerne inden de guidede ture til at observere stæreflokkene og på den måde spore sig ind på hvor aftenens deltagere får den bedste oplevelse.

Da det er dyr vi har med at gøre, er der naturligvis ingen garanti for at stærene samler sig lige præcis der hvor guiden forventer. Dog sker det yderst sjældent, at man ikke oplever en eller anden form for ”dans” på himlen.

Det er vigtigt at I selv kan køre under den guidede tur med Sort Safari.


I skal overnatte på Hostrups Hotel midt i Tønder. Hotellet er nyrenoveret og består af lækre værelser og en spændende restaurant. Såfremt I ønsker at spise aftensmad på hotellet, anbefaler vi, at I ringer til hotellet i forvejen, eller aftaler tidspunkt for spisning ved check-in.


Mødestedet og tidspunktet for den guidede tur oplyses i voucheren, som I modtager på mail efter betaling af opholdet. Husk varm påklædning og dit pas i tilfælde af at stærene har taget turen over grænsen.


Inkluderet i opholdet:

Overnatning i enkelt- eller dobbeltværelse på Hostrups Hotel

Morgenmad på hotellet

Billet til guidet tur med Sort Safari - i egen bil.


Søg og book med det samme

Vælg ankomstdato
Ankomstdato
Vælg afgangsdato
Vælg antal rejsende
Rejsende
Build: 20-01-2023 16:01:59, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6766.cbischannel-16089.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index