Gendarmstien Padborg-Skovby – 4 nætter

1 september 2020 - 19 december 2021

Pris fra 4458 DKK

Per person
Bestil nu

 

4 nætter - Oplev den 84 km lange Gendarmsti som går mellem Skovby på Als med Padborg ved den dansk-tyske grænse. Stien følger den gamle rute langs Flensborg Fjord, hvor danske grænsegendarmer patruljerede i perioden 1920 til 1958.

 

Denne pakke kan desværre midlertidigt ikke bestilles.


Den 5. maj 2015 blev den 74 km lange strækning fra Padborg til Høruphav den første europæiske kvalitetsvandrerute i Danmark efter at være blevet certificeret af den europæiske vandreorganisation som ”Leading Quality Trail – Best of Europe”. Fra 2018 har også de sidste 10 km til Skovby været føjet til ruten. Kravene til afvekslende landskab, naturattraktioner, udsigter, kulturhistorie, seværdigheder og infrastruktur, stiunderlag og afmærkning bliver alle opfyldt. På størstedelen af stien følger du kysten som går gennem et meget afvekslende landskab.

På denne tur vandrer I fra Padborg i vest, til Skovby i øst. Turen kan foretages hele året rundt, så der er mulighed for at opleve Gendarmstien med forårets flotte lysegrønne farver, tage en dukkert i Flensborg Fjord om sommeren, opleve de flotte efterårsfarver, eller se Gendarmstien dækket i sne om vinteren.

Gendarmstien indgår i Fjernvandrevej E1 fra Rønsdam til Kruså og i Fjernvandrevej E6 (etape 16 ff) fra Høruphav til Kruså.

Program for denne pakke:
Dag 1:
Ankomst Benniksgaard B&B, Rinkenæs.
Der er ingen vandring dag 1, så I har mulighed for at opleve området omkring Flensborg Fjord. Check in på B&B fra kl. 14.00. Aftensmad serveres på Benniksgaard.
Hvis I kommer i bil, kan I parkere bilen ved Benniksgaard, mens I er på vandretur.

Dag 2:
Efter morgenmaden, og udlevering af madpakke, bliver I hentet på Benniksgaard og kørt til Padborg, hvor Gendarmstien starter. I vandrer tilbage til Benniksgaard, en vandretur på cirka 22 km. Aftensmaden nydes på Benniksgaard.

Dag 3:
Efter morgenmad og madpakke, vandrer I forbi Gråsten og ud over Broagerland. Fra Kragesand har i persontransport til jeres overnatningssted Hotel 6400, hvor bagagen venter. Aftensmaden kan nydes i en af Sønderborgs mange restauranter som ligger på cirka 1,5 km afstand fra Hotel 6400. Turen i dag er cirka 23 km.

Dag 4:
Efter morgenmad og madpakkesmøring er der persontransport retur til Kragesand, hvorefter I vandrer tilbage til mod Sønderborg og jeres Hotel 6400. Aftensmaden kan I nyde på en restaurant i Sønderborg by. Turen er på cirka 23 km.

Dag 5:
Efter morgenmad og madpakkesmøring vandrer I i dag det sidste stykke af Gendarmstien til Skovby – ca. 16 km.
I Skovby bliver I afhentet af vores chauffør, som kører jer tilbage til Benniksgaard B&B, hvor bagage og bil venter på jer. Det er muligt at tilkøbe en ekstra overnatning på Benniksgaard.
Bemærk at der på Hotel 6400 kun serveres aftensmad om fredagen, i så fald skal der bestilles bord torsdag inden klokken 12.00.


Ved ankomst på Benniksgaard vil der ligge en velkomstpakke klar til jer, med bl.a. kort over ruten, og et telefonnummer til chaufføren.


Oplever du problemer med at booke, kontakt da Destination Sønderjylland på 81824570 mandag til fredag, eller send os en mail på info@dssj.dk

Pris fra 4458 DKK

Per person

Inkluderet i prisen

  • 4 x overnatning i delt dobbeltværelse
  • 4 x morgenmad
  • 4 x madpakke (smør selv på 6400, smurt hos Benniksgaard B&B)
  • 2 x Aftensmad på Benniksgaard
  • 2 x bagagetransport (Max 1 stk bagage per person, max 20 kg)
  • 4 x persontransport

Søg og book med det samme

Vælg ankomstdato
Ankomstdato
Vælg afgangsdato
Vælg antal rejsende
Rejsende
Build: 29-09-2022 18:06:35, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6766.cbischannel-16089.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index