Byens Havn i Sønderborg – hør om udviklingen fra fattige kår til wellness

Adresse: Alsion 2, 6400 Sønderborg Vis kort

Adresse: Alsion 2, 6400 Sønderborg

På en guidet tur oplever du byens havn. Du hører om havnens udvikling fra fattige kår til virkeliggørelse af Frank Gehrys havneprojekt med bl. a. wellnesshotel.

 

Blodet flød i havnen! Forstil dig lange bilkøer som venter på at komme over Chr. X’s bro, fragtskibe, erhvervsfiskere og et slagteri, hvorfra blodet bare løber ned i Als Sund. Nu ser du en flot havnefront hvor mennesker spadserer og hygger sig samt nye bygninger som skinner i solen. Hvis du ønsker at vide hvordan det kunne ske, så tag med på Byens Havn rundvisningen.

På turen oplever du forskellige bygninger langs med byens havn, hvor den kyndige guide fortæller om havnens udvikling fra en havn med industri og jernbane til et havneområde med restauranter, en ny flot havnefront og nye bygninger der huser alt fra en koncertsal til et hotel med wellness. Ved hjælp af små anekdoter gør vi turen levende.

Sprog: Dansk og tysk
Starttidspunkt: kl. 11
Varighed: ca. 2 timer såfremt den gennemføres på begge sprog
Mødested: foran hovedindgangen til Alsion, Alsion 2, 6400 Sønderborg

Billetter kan kun købes online senest 24 timer før. Der er begrænset antal pladser på grund af Covid-19. Vi forbeholder os retten til at aflyse rundvisninger ved ændringer i restriktioner.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Specialtilbud

Miniophold på Hotel Sønderborg Strand

Afstand: 975 meter
Med en beliggenhed tæt på både strand og by, giver dette miniophold på Hotel Sønderborg Strand jer chancen for at udforske Sønderborg. Mulighederne er mange, f.eks. ligger Sønderborg Slot lige udenfor døren og centrum er heller ikke mere end 250 meter væk.
Hotel

Hotel Arnkilhus Garni

Afstand: 717 meter
Garni hotel med atmosfære. Hyggelig morgenmadsrestaurant. - Stor terrasse - Central beliggenhed - 5 min. til byens gågade - Hyggelige værelser med TV til rimelige priser. - Fri internet
Hotel

Hotel Sønderborg Garni

Afstand: 1,2 km
Hotel Sønderborg Garni ligger i Sønderborg tæt på by, vand og skov. Samtlige værelser har gratis WiFi, minibar, skrivebord, fladskærms-tv samt eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Hotel Sønderborg Garni har have og terrasse.
Build: 07-05-2021 11:17:37, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6766.cbischannel-16089.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails