HighPark Sønderjylland - Trætopbane

Adresse: Haderslevvej 464, 6200 Aabenraa Dato: Lørdag 26 jun 2021 - søndag 8 aug 2021 Vis kort

Adresse: Haderslevvej 464, 6200 Aabenraa

Er du klar til en usædvanlig oplevelse i naturen? Vi tilbyder klatring i Sønderjyllands fedeste klatrepark.

 

Sønderjyllands fedeste attraktion finder du i Genner. HighPark er en trætopbane, som ligger i den skønneste natur. Du finder 5 baner, af forskellig sværhedsgrad, så der er udfordringer for alle. På det højeste sted er man ca. 25 meter over jorden, sikkerheden er helt i top, da vores instruktører er uddannet til at tage sig af en grundig instruktion som du skal igennem før du bliver sluppet løs i toppen af træerne.

For at booke en tid til klatring skal følgende betingelser være opfyldt.

- Du er min. 6 år gammel, samt min. 120 cm og ledsages af en voksen.
- Du er ikke gravid
- Du har ikke vejrtrækningsproblemer, dårligt hjerte eller problemer med nakke og ryg.
- Du vejer under 110 kg
- Du må ikke på nogen måder være påvirket af alkohol eller rusmidler når du ankommer.

Gå ikke glip af en oplevelse hvor du får alle sanser i brug. Forvent en dag du vil tænke tilbage på i lang tid fremover.

Du kan finde flere informationer og andre tider på www.highpark.dk

OBS: Pga. Covid19 er det påkrævet, at du klatrer med handsker. Du kan selv medbringe eller købe handsker i High Park til kr. 30,-.
Hvis du har et MOJN Kort får du gratis udleveret handsker mod fremvisning af kortet.

Vis mere

Bestil

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Genner Hoel Pandekagehus og Camping

Afstand: 5 meter
Besøg en af Danmarks mindste campingpladser med tilhørende hyggeligt pandekagehus. Vi tilbyder camping som i gamle dage med fred, ro og hygge. Wifi er naturligvis gratis. Vi ligger godt som transitplads for en enkelt eller to overnatninger, men vi elsker også når du bliver lidt længere.
Overnatning

Reden

Afstand: 99 meter
”Reden” – Navnet på overnatningsstedet oppe i træet fortæller ganske præcist hvilken oplevelse man kan forvente at få når man overnatter her. Der er hygge, samvær og naturoplevelser udover det sædvanlige.
Camping

Sandskær Strandcamping

Afstand: 3,7 km
Sandskaer Strandcamping ligger lige ud til Lillebælt, midt i den skønneste natur på Løjtlands nordlige kyst tæt på Aabenraa. Vi er en fuldt moderne 3-stjernet familiecampingplads med en lang række aktiviteter og fokus på at skabe rammerne for en afslappet ferie.
Build: 03-03-2021 16:45:22, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6766.cbischannel-16089.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails