Østers- og MuslingeSafari

Adresse: Slotsgaden 19, Møgeltønder, 6270 Tønder Dato: Lørdag 6 mar 2021 - lørdag 3 apr 2021 Vis kort

Adresse: Slotsgaden 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

Vadehavets sikreste Østers- & MuslingeSafari med guide, hvor vi KUN 300 meter fra kysten samler masser af østers samt forskellige muslingearter. Glæd dig til en smagsprøve fra havets bund, og hør mere om tilberedning samt østers betydning igennem tiden.

 

Turen har fokus på indsamling af verdens frækkeste råvare - østers – og Vadehavets mange lækre muslingearter: fx sandmuslinger, knivmuslinger, blåmuslinger og hjertemuslinger. Det er ikke sikkert, at vi kan indsamle alle arter hver gang, men alle kan være sikre på en eksklusiv samling af friske østers, direkte fra naturens eget spisekammer. På Østers- og MuslingeSafari går vi ca. 300 meter ud i Nationalpark Vadehavet ved lavvande, hvor vi kan samle MASSRER af østers og forskellige muslinger. Østersbankerne, som vi besøger, ligger i det reneste område i Vadehavet, dog er fortæring af østers og muslinger altid på eget ansvar. På turen fortæller Sort Safaris naturvejleder den eventyrlige historie om Vadehavsøsters, der oprindeligt var en vigtig eksportvare og som udelukkende tilhørte kongen.

Turen varer ca. 2½ time. Husk varmt, praktisk vind- og vandtæt tøj, alm., langskaftede gummistøvler, spand og vandtætte handsker. Der kan opstå specielle vejrforhold i Vadehavet, som forhindrer os i at komme ud på de egentlige østersbanker, i disse tilfælde samler vi østers på vadefladen.

OBS: Vær opmærksom på at mødestedet fremgår af voucheren og IKKE bekræftelsesmailen. For at blive oplyst om det korrekte mødested, er det derfor vigtigt, at du husker at downloade og printe din voucher. Mødestedet er IKKE Slotsgaden i Møgeltønder.

Vis mere

Bestil

Om denne aktivitet

Telefon nummer (booking)
45 73726400

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Rudbøl Grænsekro

Afstand: 5,7 km
2 retters dagens middag, overnatning, morgenbuffet og madpakke
Camping

Daler camping

Afstand: 4,9 km
Mini-Campingpladsen tilbyder meget rummelige pladser på hver +/- 130 m2. Fred og hygge er visionen for vores lille stykke i Syddanmark. Daler Camping ligger 650 km fra Utrecht (NL) og kun 15 km fra den tyske grænse.
Overnatning

Motel Apartments Lejlighed

Afstand: 3,6 km
Lejligheder beliggende i hjertet af Tønder by, perfekt til dem som ønsker at opleve National Park Vadehavet, krydret med et besøg over grænsen.
Build: 03-03-2021 16:45:22, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6766.cbischannel-16089.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails