Oplevelser og Attraktioner For naturelskere

Ridetur i skøn natur

At opleve naturen fra en hesteryg er noget helt specielt. En ridetur i Sønder Vilstrup er masser af frisk luft, unikke naturoplevelser og hygge for hele familien.

Vilstrup ligger tæt på et meget populært sommerhusområde ved Haderslev og byder på mange gode muligheder for ridning på stranden, i skoven, på veje og stier langs marker.

Vi tilbyder rideture i skridt med varighed på både 1 time og 2 timer. Der vil være en guide med på turen. Ruten er ikke specielt krævende, så du behøver ikke være en erfaren rytter, men du skal være tryg ved heste.

Til turen på 2 timer kan der tilkøbes en madkurv bestående af en sandwich, sodavand og en lille snack, som vil blive nydt i en pause undervejs. Du har også mulighed for selv at medbringe mad i en rygsæk.

Vælg mellem vores fire dejlige heste, som alle er rolige.
Durøy er en sød lille pony, som er stille og rolig og elsker at blive redet.
Coka er en sød stor pony, som er lidt langsom, men gerne vil ud at ride.
Nadja er en ældre hest, som går fremad på tur uden at lade sig forstyrre og skræmme af omgivelserne.

Der er mulighed for gratis lån af ridehjelm i stalden. Husk praktisk påklædning. Ridning i shorts og åbne sko kan ikke anbefales.

Vigtigt! Ridning er på eget ansvar. Vilstrup Ungdoms- og Idrætsforenings rideklub er arrangør. Vi har ikke forsikring, der dækker personskade under turridning eller anden omgang med hesten. Vi opfordrer derfor alle ryttere til at have en fritidsulykkesforsikring. Ved uansvarlig opførsel og bevidst skade på hest eller udstyr stilles bruger til ansvar.

Billetter skal bookes senest 48 timer før aktiviteten.