Familieoplevelser i Sønderjylland

Ferie med familieoplevelser

Sønderjylland er det idelle sted for både børn og voksne. Vi tilbyder nemlig sjove og lærerige aktiviteter for de familer der holder ferie i Sønderjylland. 

 

Læs mere

Sjov for hele familien i Sønderjylland

Sønderjylland er et slaraffenland af sjove, spændende, vilde, anderledes og lærerige oplevelser.

I kan f.eks. gå på opdagelse i historien og være soldat, lave legetøj eller bage pandekager, som man gjorde i gamle dage. Eller I kan kaste jer ud i naturvidenskabens finurlige og forunderlige verden, hvor du kan prøve en vild tur i 5D simulator, køre på segway eller tæmme naturens stærke kræfter. I kan også sejle i kano, komme med på fisketur, gå på opdagelse i de dybe og eventyrlige skove eller følge i piraternes fodspor i jagten på den forsvundne sørøverskat.

I Sønderjylland har vi selvfølgelig også masser af legepladser – lige fra de mange udendørs naturlegepladser til store legeland med alt hvad hjertet begærer af kuglerum, rutsjebaner, hoppepuder og meget, meget mere.

Hele sommeren igennem afholdes der ringridning over alt i Sønderjylland med masser af fest, farver og fyrværkeri. Enhver ringridning med respekt for sig selv har naturligvis et stort børneland samt tivoli med masser af boder, karruseller og hæsblæsende rides for hele familien.

Hvis du tage et smut over på den anden side af grænsen, venter også en helt særlig og uforglemmelig oplevelse for børn og alle andre med en sød tand. I grænselandet finder du nemlig nogle af Europas allerstørste slikbutikker, der bugner af alverdens lækkerier så langt, som øjet rækker.