Sønderjylland = Kvalitetsoplevelser

Der er mange måder at opleve Sønderjylland på. Hvad med et besøg på et af vore mange slotte eller en eftermiddag med krudt og kanoner? Du kan også tage en tur ud til Vadehavet og se Sort Sol eller på fjordsafari?

Læs mere

Sønderjyske kvalitetsoplevelser

Uanset om du rejser med hele familien, gode venner eller en, der er helt speciel, venter en verden af oplevelser og indtryk på jer i Sønderjylland. Sønderjylland har noget for enhver smag – bogstaveligt talt.

Du kan f.eks. tage på en gastronomisk rejse gennem Sønderjylland, hvor det stjernespækkede sønderjyske køkken forkæler dine smagsløg. Eller du kan blive en del af områdets dramatiske og spændende historie, når du besøger aktive og levende museer, deltager i middelalderens ringridning, går på historisk marked eller ser genopførelsen af skælsættende slag.

Alle dine sanser sættes i spil, når du drager ud i den storslående og uspolerede sønderjyske natur. Du kan vandre i pilgrimmes og gendarmers fodspor, og du kan opleve det rige og varierede dyreliv fra Vadehavet til de kupperede tunneldale og dybe skove. Søger du ro og fordybelse, finder du det i Sønderjylland.

Synes du hellere, der skal være fart over feltet, byder Sønderjylland på alle muligheder for sportslig udfoldelse – fra cykelferie til ekstremsport. Kun din fantasi sætter grænsen, og du bestemmer selv, om der skal prøves kræfter med havkajak, rapelling, ræs på mountainbike eller noget helt andet.

Klik på videoen nedenfor og lad dig inspirere.