Pakke

Oplev julehyggen i Sønderborg inkl. fly

2 nætter: Flyv med Alsie Express fra Kastrup til Sønderborg. Byen er pyntet op til jul og med Hotel Alsik som udgangspunkt har du mulighed for at opleve julestemningen direkte fra byen hjerte.

Udover flybillet fra København (Kastrup) til Sønderborg og retur, er der i denne pakke også inkluderet to overnatninger på Sønderborgs 4**** Steigenberger Alsik Hotel & Spa, lige ud til Alssund med udsigt til bl.a. koncerthuset Alsion på modsatte side.

Fra lufthavnen i Sønderborg vil du blive kørt til Hotel Alsik af en lokal chauffør, hvor du kan tjekke ind efter kl. 15.00. Aftensmad og morgenmad behøver du ikke tænke på, begge dele er nemlig inkluderet i dette ophold.


Under dit ophold i byen, har du rig mulighed for at opleve Sønderborg og de smukke omgivelser. Begiv dig en tur ned ad gågaden for at shoppe julegaver, eller besøg en af byens mange cafe'er. I pakken er der inkluderet en billet til museet på Sønderborg Slot, hvor du bl.a. kan opleve udstillingen 100 år med Danmark - Sønderjylland siden Genforeningen. Bemærk at Sønderborg Slot er lukket om mandagen.


Ønsker du at benytte gratis adgang til Alsik Spa Pool, skal der bestilles tid på telefon 74 20 35 00 eller email alsiknordicspa@alsik-hotel.dk. Det er også muligt at tilkøbe adgang til Nordisk Spa eller behandlinger, det kan bestilles på samme telefonnummer og email adresse.


Flybillet med Alsie Express fra Kastrup til Sønderborg t/t

Lufthavnstranfer Sønderborg Lufthavn - Hotel Alsik t/r

Adgang til Alsik Spa Pool & Fitness

2-retters middag i Restaurant Alsik (køkkenchefens valg) hver aften

2 x Overnatning i skønt dobbelt værelse

2 x Morgenmadsbuffet

Adgang til Museet på Sønderborg SlotFlytider 28. november - 23. december
København - Sønderborg:
Mandag - torsdag: afgang kl. 08.15, 15.15 eller 18.00
Søndag: afgang kl. 16.30 eller 19.00

Sønderborg - København:
Mandag - fredag: afgang kl. 09.30, 16.45 eller 19.15

Boarding pas fremsendes i en separat mail.


Tillæg enkeltværelse: 860 DKK