Pakke

Gæstebud på Schackenborg Slot med overnatning

1 nat: Tag din ægtefælle/kæreste eller veninde under armen og drag mod Danmarks syd vestligste hjørne, hvor en weekend med forkælelse venter jer. Fredag aften deltager skal I helt eksklusivt indtage jeres middag på Schackenborg Slot. I skal overnatte på Marskhotellet i Højer og efter morgenmaden har I rig mulighed for at deltage i aktiviteterne til Danmarks Østersfestival, der er i fuld gang.

Denne pakke er noget helt særligt, som du kun har mulighed for at opleve en gang. I forbindelse med Danmarks Østersfestival 2021 slår Schackenborg Slot for første gang nogensinde dørene op til en uovertruffen aften. Den smukke spisesal i historiske rammer danner baggrundstæppe for en tre-retters middag, der er nøje sammensat af Peter Foldby, køkkenchef på Schackenborg Slot.

 

Arrangementet på Schackenborg Slot er en del af Danmarks Østersfestival, der finder sted i Tønder kommune den 8. – 11. oktober 2021. På Danmarks Østersfestival kan du lære at åbne østers af professionelle østersåbnere og se kokkene dyste om at blive Danmarks repræsentant ved internationale konkurrencer i østers-åbning. Du får også ideer til tilberedningen, hvis du ikke er vild med den rå vare. Nogle af Europas bedste kokke flokkes nemlig om at deltage i festivalen, hvor de dyster om titlen som Årets Østerskok i det salte og søde køkken samt i smørrebrød. Du kan smage på de samme retter, som dommerne får serveret, for et beskedent beløb.

 

Find det samlede program for festivalen her: https://www.danmarksoestersfestival.dk/program

 

Du kan naturligvis ikke nå det hele på blot en enkelt dag og derfor har vi inkluderet en overnatning i pakken. Overnatningen finder sted på Marskhotellet i Højer. Læs mere om hotellet herunder.

 

Marskhotellet

Hotellet har studio-lejligheder, der er forsynet med dobbeltsenge eller 2 enkeltsenge. De er fordelt på 3 etager. Der er elevator.

 

Alle studiolejligheder har eget toilet og bad. De er lyse og indbydende i et tidløst design. Halvdelen af lejligheder har mulighed for 2 ekstra opredninger.

 

Inkluderet i pakken er ligeledes transport fra hotellet til Schackenborg Slot og retur efter middagen. Chaufføren fra Tønder Taxa afhenter jer på hotellet og kører jer direkte til slottet i Møgeltønder. Efter middagen bliver I kørt retur til hotellet. Dermed er transporten ikke en hindring for at nyde de lækre dråber, der bliver serveret sammen med middagen.

 

Tip!

Kom i god tid inden middagen fredag og deltag i nogle af alle aktiviteterne til Danmarks Østersfestival. Vi anbefaler, at du køber adgangsbillet online. Ved ankomst skal du bare vise din voucher og så får du udleveret tre poletter, der kan bruges til smagsprøver, drikkevarer i boderne osv.

Du køber adgangsbillet her: https://www.booksonderjylland.dk/da/adgangsbillet-danmarks-ostersfestival


1 x ”Gæstebud på Schackenborg Slot” fredag den 8. oktober 2021

1 x overnatning på Marskhotellet

1 x morgenmad

Transfer Marskhotellet – Schackenborg Slot t/r