Pakke Vandrepakker

Forlænget weekendophold med spa og vandring i Sønderborg

3 Nætter - Med sin placering tæt på Sønderborg bymidte, er Alsik Hotel & Spa det perfekte udgangspunkt for et miniophold i Sønderjylland. Oplev en af Danmarks flotteste kystvandreruter og nyd derefter udsigten over Alssund fra hotellets infinity saltvandspool.

I samarbejde med Alsik Hotel & Spa har vi fornøjelsen at tilbyde denne lækre spa og vandrepakke. Ankomst hver torsdag i perioden d. 15. juli til d. 22. august, nyd 3 dage i den smukke by, inden du om søndagen igen vender næsen hjemad.

 

Du ankommer torsdag eftermiddag til Hotel Alsik i Sønderborg. Her vil du have fornøjelsen af at tilbringe 3 nætter i et standardværelse, inkl. en super lækker morgenbuffet, og med rig mulighed for at udforske den historiske havneby. Med i denne pakke er udover morgenmad og adgang til Alsik Spa Pool alle tre dage, også en tur ud på Gendarmstien, selvfølgelig ikke uden en madpakke fra køkkenet på Alsik, som drives af den anerkendte kok Jesper Koch, bl.a. kendt for sin medvirken i Masterchef. Den første aften vil der derudover serveres en 2-retters menu i Restaurant Alsik.

 

Program

Torsdag

Check in på hotellet er fra kl. 15.00, men du er velkommen til at aflevere bagagen i hotellets reception, mens du udforsker byen. I dag behøver du ikke tænke på aftensmaden, i hotellets Restaurant Alsik serveres nemlig en lækker 2-retters menu.

 

Fredag

I dag får du mulighed for at vandre på Gendarmstien som har æren af at kalde sig Danmarks første Europæiske kvalitets vandrevej. Mellem klokken 09.00 og 11.00 bliver du afhentet af chaufføren som kører dig ud på Gendarmstien. Det præcise

tidspunkt og hvor langt du ønsker at vandre aftaler du direkte med chaufføren. Vi anbefaler en transfer ud til Broager, f.eks. ved Gammelmark (ca. 10 km) eller Kragesand (ca. 20 km), hvorefter du vandrer tilbage til hotellet. Hotel Alsiks køkken har i dag tilberedt en lækker madpakke som du får med på vandreturen. Den kan du f.eks. nyde på et medbragt tæppe oppe ved Dybbøl Skanser, mens du nyder synet af Dybbøl Mølle. Ved hjemkomst til hotellet kan du tage en tur i Alsik Spa Pool og pleje de ømme muskler i det varme vand. Aftensmaden i dag er på egen hånd, Sønderborg har heldigvis et varieret udvalg af restauranter, så der er noget for enhver smag.

 

Lørdag

I dag har du hele dagen til at opleve byen, lige meget om du er til natur, historie, wellness eller kunst, så vil der være noget for enhver smag, enten i Sønderborg eller i en af de omkringliggende byer. Hvad f.eks. med en tur på Sønderborg Slot, hvor du kan fordybe dig i 800 års sønderjysk historie? Er du meget interesseret i grænselandets historie, så er også det i 2020 nyrenoverede Deutsches Museum Nordschleswig et besøg værd, men også Historiecenter Dybbøl Banke hvor du kan lære mere om slaget ved Dybbøl i 1864. Et must når man

overnatter på Alsik Hotel & Spa er også at besøge Alsik Point of View, en udsigtsplatform på 16. etage af hotellet, som byder på en fantastisk udsigt over Sønderborg, Als, Dybbøl og Alssund. Husk altid at booke tid på alsikpov.dk. 

Aftensmaden i dag er på egen hånd.

 

Søndag

Efter endnu en dejlig morgenmad, kan du tjekke ud (senest kl. 11.00) og aflevere bagagen i receptionen, mens du nyder de sidste timer inden afrejsen.

 

Inklusiv i denne pakke:

3 x overnatning på standard værelse med morgenmad og adgang til Alsik Spa Pool

1 x 2-retters middag torsdag aften i Restaurant Alsik

1 x madpakke til afhentning fredag morgen

1 x persontransfer til Gendarmstien fredag formiddag

 

Pris:

Per person i enkeltværelse: 4.320 DKK

Per person ved 2 personer i delt dobbeltværelse: 2.670 DKK.

 

Bemærk at der er et begrænset antal pladser på denne tur.