Oplevelser og Attraktioner For naturelskere

Fisketur med M/S Mik Pedersen på Aabenraa Fjord

Kom ud og fisk på Aabenraa Fjord med M/S Mik Pedersen
En fisketur med M/S Mik Pedersen fra 1912 er altid oplevelse værd og giver uforglemmelige minder fra søens side.

M/S Mik Pedersens kaptajn ”Jønne” kender alle de bedste fiskespots i fjorden og står også gerne til rådighed med fif og tricks til at få fisken på krogen.

Skibets besætning viser hvordan man renser fiskene ombord og lægger dem på køl til at tage med hjem.
Turen foregår på Aabenraa Fjord der er en 10 km lang og 3-4 km bred fjord, i den sydvestlige ende af Lillebælt med halvøen Løjt Land mod nord og mod vest ligger Aabenraa. I sydøst afgrænses fjorden af halvøen Varnæs Hoved, der også markerer indsejlingen til Als Fjord. Fjorden er op til 45 m dyb, omgivet af stejle, skovklædte bakker langs stranden.

Skipper Jønne har fisket på Fjorden i mere end 35 år og kender alle de bedste fiskesteder og selvom han ikke kan give 100 % fangst garanti lover han at han vil gøre sit bedste for at alle for noget på krogen. De fisk der hovedsageligt er tilgængelige i Aabenraa Fjord er torsk, rødspætter og ising.
Denne tur er både for den inkarnerede havfisker og for hele familien.
Det er muligt at medbringe sit eget fiskegrej og ellers kan det lånes om bord. Mad og drikke må også medbringes. Der forefindes redningsveste, 20 persones redningsflåde og førstehjælpsudstyr om bord, desuden er skipper en habil førstehjælper. Der er toilet om bord.

Varighed: ca. 4 timer
Pris: 300,00 kr, prisen er incl. børsteorm og fiskestænger, børn under 12 år 250,00 kr.
Afgang fra: Aabenraa Nyhavn, Kilen 40, 6200 Aabenraa

Min. 6 deltagere - Vi forbeholder os ret til aflysning, hvis der er færre tilmeldte. Hvis skipperen vuderer at det er uforsvarligt at sejle ud, grundet dårligt vejr vil turen blive aflyst.